Kthehu lart

Facebook premton më shumë siguri për të dhënat personale

Facebook premton më shumë siguri për të dhënat personale GazetaExpress

Mark Zuckerberg premtoi se rrjeti i tij social “Facebook” do të bëhet një platformë komunikimi më e kujdesshme për jetën private të përdoruesve të saj, duke u përqendruar mbi konfidencialitetin.

Drejtori i përgjithshëm i grupit, i kritikuar fuqishëm për menaxhimin e tij të gjykuar shumë të lirshëm në lidhje me të dhënat personale, synon të unifikojë teknikisht kërë rrjet me shërbimet e tjera “Messenger”, “Instagram” dhe “WhatsApp” duke krijuar një lloji platforme unike që mundëson të komunikohet ose të bësh pagesa krejtësisht i sigurt.

“Këto vitet e fundit, ne do të rikrijojmë më shumë shërbime që lidhen me këto ide”, shkruan Zuckerberg.

    Data: 07 Mars 2019 02:47
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera